Kod vrata i podbratka – rezultati su fantastični jer se vrlo uspješno uklanja podbradak i bore na vratu.
Osim anti age učinka MICRONEEDLING RF uspješno rješava ožiljke i upale od akni.
Klijentice zanima, boli li tretman i kada može očekivati prve rezultate te koliko traju rezultat. Tretman nije u potpunosti bezbolan, ali uz korištenje anestetske kreme i hlađenja kože, većina klijentica kaže su da tretman podnijele bez problema, tim više što samo bockanje jako kratko traje.
Koža je nakon tretmana crvena, no već za nekoliko sati crvenilo nestaje uz upotrebu krema za smirenje. Već sutradan, klijentice se mogu vratiti svojim redovnim aktivnostima, na koži se još nekoliko dana mogu vidjeti sitne točkice, koje se bez problema mogu prekriti puderom.
Prvi rezultati mogu se vidjeti već za tri tjedna, konačan rezultat nekoliko tjedana nakon zadnjeg tretmana. Uobičajeno je raditi 4 do 5 tretmana, ovisno o stanju kože i željama klijentice.
Ono što je fantastično kod uređaja MICRONEEDLING RF je trajnost rezultata, koja može biti od 3 do 5 godina. MICRONEEDLING RF je senzacionalna tehnologija koja bez operacijske sale postiže zavidne rezultate u pomlađivanju kože, na najprirodniji način.
Stoga ne čudi što je ovaj tretman postao ultimativni hit među mnogim holivudskim zvijezdama.

Novi uređaj za MICRONEEDLING RADIOFREKVENCIJU kombinira 2 tehnologije: multipolarnu radiofrekvenciju i mikroneedling i djeluje na više slojeva kože te potkožno masno tkivo.
Tehnologija koja se koristi je tkz. SARD (eng. Subdermal Adipoze Remodeling Device) koji omogućuje remodelirati lice i tijelo minimalno invazivno s maksimalnim učinkom.
Aparat koristi nekoliko vrsta nastavaka sa zlatnim iglicama debljine 0.22 mm kojima se prodire u kožu na različitim dubinama, ovisno o tome koji se dio lica ili tijela tretira pa tako klijent dobiva potpuno individualni pristup. Kada govorimo o licu – tretman izaziva intenzivnu produkciju kolagena, poboljšanje općeg stanja kože, uklanjanje bora i zaglađivanje kože.